Preskocit navigáciu

Rozlúčka s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácia k životnému jubileu a odmenenie vojakov


Rozlúčka s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácia k životnému jubileu a odmenenie vojakov

Posledný májový deň sa v topoľčianskych kasárňach niesol v duchu rozlúčky s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácie kolegovi k životnému jubileu, ako aj odmenenia vojakov za plnenie úloh počas medzinárodného cvičenia Slovenský štít 2022.

Vojenská etapa zástupcu náčelníka štábu pre operácie podplukovníka Štefana Andráša, ktorý po 28 rokoch služby profesionálneho vojaka prijal rozhodnutie odísť do zálohy, sa končí. Odchádzajúcemu podplukovníkovi Andrášovi, ktorý z úprimného srdca poďakoval za ústretovosť a podporu, vďaka ktorej mohol plniť povinnosti vyplývajúce z funkcie, želáme aj my veľa osobných úspechov v „civilnom živote“. Pri príležitosti skončenia štátnej služby mu veliteľ brigády brigádny generál Alexander Kollárik odovzdal náčelníkom Generálneho štábu OS SR udelený vojenský kríž  a na pamiatku odovzdal ďakovný list.

Zároveň pri príležitosti krásneho životného jubilea – päťdesiat rokov, ktoré sa dožíva náš dlhoročný kolega rotmajster Roman Kocmánek, odovzdal veliteľ brigády jubilantovi Pamätný kríž náčelníka Generálneho štábu OS SR, ako aj svoj ďakovný list s vyjadrením poďakovania a želania pevného zdravia, ktoré je v dnešnej dobe absolútne prioritné. Poďakovanie za nadštandardnú spoluprácu vyjadril aj oslávenec smerom k všetkým prítomným.

Na záver nástupu boli veliteľom 1.mb brigádnym generálom Alexandrom Kollárikom udelené písomné pochvaly profesionálnym vojakom za príkladné a iniciatívne plnenie úloh počas medzinárodného vojenského cvičenia Slovenský štít 2022, ktoré sa uskutočnilo v termíne od 13.  do 27. mája 2022 v Centre výcviku Lešť.

Spoločný nástup bol ukončený zápisom do kroniky útvaru odchádzajúcim podplukovníkom Štefanom Andrášom a jubilantom rotmajstrom Romanom Kocmánkom.

 

 


Rozlúčka s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácia k životnému jubileu a odmenenie vojakovRozlúčka s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácia k životnému jubileu a odmenenie vojakovRozlúčka s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácia k životnému jubileu a odmenenie vojakovRozlúčka s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácia k životnému jubileu a odmenenie vojakovRozlúčka s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácia k životnému jubileu a odmenenie vojakovRozlúčka s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácia k životnému jubileu a odmenenie vojakovRozlúčka s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácia k životnému jubileu a odmenenie vojakovRozlúčka s odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva prvej brigády, gratulácia k životnému jubileu a odmenenie vojakov

Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1.mb - Dátum: 01.06.2022
Čítanosť: 2126
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share