Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Stretnutie rodinných príslušníkov vojakov nasadených v Lotyšsku


Stretnutie rodinných príslušníkov vojakov nasadených v Lotyšsku

Od rozlúčky s príslušníkmi práporu, ktorí odišli plniť úlohy do operácie „Predsunutá prítomnosť“ v Lotyšsku ubehlo už niekoľko mesiacov a tak sa brány 12. mechanizovaného práporu v Nitre opäť otvorili pre ich rodinných príslušníkov. Stalo sa tak 28. septembra pri príležitosti zorganizovania stretnutia s rodinnými príslušníkmi nasadených vojakov.

Po úvodnom privítaní vystúpil zástupca veliteľa útvaru, major Gabriel Janovics, a v krátkej prezentácii predstavil rodinným príslušníkom činnosť nasadených profesionálnych vojakov. Po nej nasledovala prehliadka fotografií zo života nasadenej jednotky. K dispozícii boli aj statické ukážky pozemnej výzbroje a techniky na nástupisku útvaru a súťaže pre deti. V závere deti ešte nakreslili pozdravy pre nasadených vojakov, aby im aj touto formou pripomenuli, že ich doma čakajú a tešia sa na nich.

Aktivita bola zorganizovaná na vysokej úrovni, o čom svedčila aj spokojnosť všetkých zúčastnených návštevníkov stretnutia.


Stretnutie rodinných príslušníkov vojakov nasadených v LotyšskuStretnutie rodinných príslušníkov vojakov nasadených v LotyšskuStretnutie rodinných príslušníkov vojakov nasadených v LotyšskuStretnutie rodinných príslušníkov vojakov nasadených v LotyšskuStretnutie rodinných príslušníkov vojakov nasadených v LotyšskuStretnutie rodinných príslušníkov vojakov nasadených v LotyšskuStretnutie rodinných príslušníkov vojakov nasadených v LotyšskuStretnutie rodinných príslušníkov vojakov nasadených v Lotyšsku

Autor: 12.mpr , Foto: 12.mpr - Dátum: 30.09.2019
Čítanosť: 3783
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share