Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Zmena na poste zástupcu veliteľa a náčelníka štábu protilietadlovej raketovej brigády


Zmena na poste zástupcu veliteľa a náčelníka štábu protilietadlovej raketovej brigády

V piatok 2. augusta 2019 bol vykonaný slávnostný nástup príslušníkov protilietadlovej raketovej brigády (plrb) pri príležitosti uskutočnených personálnych zmien vo veliteľstve brigády.

Na základe personálnych rozkazov riaditeľa Personálneho úradu OS SR, bol dňom 1. augusta 2019 ustanovený do funkcie zástupcu veliteľa protilietadlovej raketovej brigády Nitra doterajší náčelník štábu plrb podplukovník Patrik Tanyasi. Po vyhlásení personálneho rozkazu a úvodnom slove veliteľa plrb plukovníka Jozefa Paňka, ktorý vo svojom príhovore zdôraznil, že na ďalšiu funkciu zástupcu veliteľa plrb prichádza odborník PVO so skúsenosťami z pôsobenia v štruktúrach NATO. Jeho prioritou bude sústrediť sa na zvýšenie vycvičenosti jednotiek plrb s cieľom splnenia všetkých úloh, ktoré v nadchádzajúcom období stoja pred brigádou. Následne uviedol na funkciu náčelníka štábu plrb majora Mariána Škulavika, ktorého spolu s nástupom na funkciu od 1. augusta 2019 slávnostne povýšil do hodnosti podplukovník. Na záver veliteľ plrb poprial menovaným na nových funkciách pevné zdravie, veľa tvorivých myšlienok a správnych rozhodnutí. Nástup bol ukončený slávnostným pochodom.


Zmena na poste zástupcu veliteľa a náčelníka štábu protilietadlovej raketovej brigádyZmena na poste zástupcu veliteľa a náčelníka štábu protilietadlovej raketovej brigádyZmena na poste zástupcu veliteľa a náčelníka štábu protilietadlovej raketovej brigádyZmena na poste zástupcu veliteľa a náčelníka štábu protilietadlovej raketovej brigádyZmena na poste zástupcu veliteľa a náčelníka štábu protilietadlovej raketovej brigády

Autor: por. Ing. Jaroslav Vavrica , Foto: rtm. Igor Boško - Dátum: 02.08.2019
Čítanosť: 3753
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share