Mikulášska návšteva ženistov v Domove sociálnych služieb Štrkovec


Mikulášska návšteva ženistov v Domove sociálnych služieb Štrkovec

Príslušníci Ženijného práporu Sereď sa 5. decembra zúčastnili mikulášskeho stretnutia v  Domove sociálnych služieb pre deti a dospelých Šoporňa - Štrkovec.

Deti a dospelí z Domova sociálnych služieb Šoporňa - Štrkovec pripravili mikulášsky program, ktorého sa zúčastnili aj štrnásti profesionálni vojaci zo seredského práporu. Pri tejto príležitosti bola zorganizovaná tradičná dobrovoľná zbierka, do ktorej sa zapojil celý ženijný prápor. Podarilo sa vyzbierať 450 eur, ktoré sa záverom pripraveného podujatia odovzdali do rúk pani riaditeľky Mgr. Márie Tóthovej.

Návšteva v Domove sociálnych služieb v Šoporni sa vždy spája so zážitkom úprimnej radosti z prítomnosti profesionálnych vojakov zo strany klientov domova, zároveň práca a život v kruhu detí a dospelých vyvoláva veľký obdiv z obetavej práce riaditeľstva a zamestnancov domova sociálnych služieb.


Mikulášska návšteva ženistov v Domove sociálnych služieb ŠtrkovecMikulášska návšteva ženistov v Domove sociálnych služieb ŠtrkovecMikulášska návšteva ženistov v Domove sociálnych služieb Štrkovec

Autor: žpr , Foto: žpr - Dátum: 09.12.2016
Čítanosť: 3781
Verzia pre tlač

Skočiť na menu