Odborné zhromaždenie príslušníkov OPČ Odboru operácií a policajných činností VP


Odborné zhromaždenie príslušníkov OPČ Odboru operácií a policajných činností VP
V súlade s Plánom činností Vojenskej polície na rok 2015 zorganizoval vedúci oddelenia policajných činností pplk. Marián KUDLÁČ v dňoch 24.-25. novembra 2015 odborné zhromaždenie príslušníkov odborov policajného výkonu a oddelení vyšetrovania.

Odborné zhromaždenie sa konalo v Žiline a jeho cieľom bolo vyhodnotenie splnenia úloh oddelenia za ¾ rok 2015, vyhodnotenie splnenia úloh ochrany objektov, efektivity práce a analytickej činnosti odborov policajného výkonu za ¾ rok 2015.

Súčasťou zhromaždenia boli odborné prednášky. Plk. JUDr. František HODOŠI a pplk. Ing. Juraj VAŠŠ príslušníci Prezídia PZ SR vykonali prednášku k novelizácii zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a Vyhláške č. 9/2009 Z. z., ktorou sa vykonáva uvedený zákon a ktoré nadobudnú účinnosť 1. januára 2016.
Ďalším odborným zamestnaním bola prednáška z oblasti súdneho lekárstva a toxikológie ktorú vykonal súdny znalec MUDr. Jaroslavom IVAN.

Odborné zhromaždenie príslušníkov oddelenia policajných činností Odboru operácií a policajných činností VP Odborné zhromaždenie príslušníkov oddelenia policajných činností Odboru operácií a policajných činností VP Odborné zhromaždenie príslušníkov oddelenia policajných činností Odboru operácií a policajných činností VP Odborné zhromaždenie príslušníkov oddelenia policajných činností Odboru operácií a policajných činností VP

Autor: Vojenská polícia - Dátum: 27.11.2015
Čítanosť: 7867
Verzia pre tlač

Skočiť na menu