Odborná príprava Útvaru Vojenskej polície Topoľčany


Odborná príprava Útvaru Vojenskej polície Topoľčany

Útvar Vojenskej polície Topoľčany vykonal v rámci veliteľsko-odbornej a streleckej prípravy ostré streľby z pištole vz.75 D COMPACT. Ďalší deň pod vedením inštruktora z Centra výcviku a kynológie Vojenskej polície Vlkanová-Hronsek nrtm. Patrika ŠTEFKA vojenskí policajti absolvovali teoretickú časť výcviku vodičov s právom prednosti jazdy. Výcvik ukončili praktickými jazdami a preskúšaním. Veliteľská príprava pokračovala a bola zameraná na prípravu techniky na letnú prevádzku. Príslušníci útvaru sa oboznámili so zásadami požiarnej ochrany a v závere zamestnania bola vykonaná prezentácia na uvádzanie útvaru do pohotovosti a plnej pohotovosti, ktorú vykonal príslušník riaditeľstva Vojenskej polície mjr. Ing. Miloš SOLIAR.

Súčasne s týmto výcvikom Útvar Vojenskej polície Topoľčany zabezpečoval ochranu a sprevádzanie veliteľa Národnej gardy štátu Indiana generálmajora Roya Martina UMBARGERA.


Odborná príprava Útvaru Vojenskej polície TopoľčanyOdborná príprava Útvaru Vojenskej polície TopoľčanyOdborná príprava Útvaru Vojenskej polície TopoľčanyOdborná príprava Útvaru Vojenskej polície TopoľčanyOdborná príprava Útvaru Vojenskej polície TopoľčanyOdborná príprava Útvaru Vojenskej polície TopoľčanyOdborná príprava Útvaru Vojenskej polície TopoľčanyOdborná príprava Útvaru Vojenskej polície Topoľčany

Autor: mjr. Ing. Pavol Podhradský , Foto: mjr. Ing. Pavol Podhradský - Dátum: 02.04.2014
Čítanosť: 12255
Verzia pre tlač

Skočiť na menu