Preskocit navigáciu

Slávnostný nástup pred odchodom na Cyprus


Slávnostný nástup pred odchodom na Cyprus

Príslušníci Ozbrojených síl Slovenskej republiky a Vojenskej polície sa zišli v piatok 14. marca 2014 v kasárňach pod Zoborom v Nitre na slávnostnom nástupe pri príležitosti ich odchodu na plnenie úloh mimo územia Slovenskej republiky a to v operácii UNFICYP na Cypre. Z celkového počtu 84 profesionálnych vojakov sú do uvedenej operácie vyslaní aj 4 príslušníci Vojenskej polície.

S odchádzajúcimi vojakmi sa prišli rozlúčiť ich rodinný príslušníci, predstavitelia Ozbrojených síl Slovenskej republiky brigádny generál Miroslav Korba-veliteľ Vzdušných síl OS SR, plukovník Miroslav Lorinc-veliteľ protilietadlovej raketovej brigády, štábny nadrotmajster Vladimír Beluš-hlavný poddôstojník OS SR, predstavitelia Vojenskej polície plukovník Milan Hamar-riaditeľ Vojenskej polície, major Miroslav Hrnčiar-zástupca veliteľa Útvaru Vojenskej polície Banská Bystrica a ďalší pozvaní hostia.


Slávnostný nástup pred odchodom na CyprusSlávnostný nástup pred odchodom na CyprusSlávnostný nástup pred odchodom na CyprusSlávnostný nástup pred odchodom na Cyprus

Autor: mjr. Mgr. Luboš Komárek , Foto: plrb - Dátum: 17.03.2014
Čítanosť: 12949
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share