Ženisti absolvovali sústredený výcvik na Váhu


Ženisti absolvovali sústredený výcvik na Váhu
Plánovanie a vykonávanie odborných úloh ženijnej podpory a zladenie jednotiek bolo cieľom spoločného sústredeného výcviku 5. ženijnej odtarasovacej roty a 6. ženijnej roty ženijného práporu Pozemných síl, ktorý sa uskutočnil uplynulý týždeň v Posádkovom cvičisku Váh.
 
Vyvrcholením výcviku pod názvom Brave Sapper 2013 bolo odborné taktické cvičenie oboch rôt s využitím systému MILES na tému: „Činnosť ženijnej roty pri plnení úloh ženijnej podpory operácií manévrových jednotiek.“ pod vedením kapitána Radoslava Kalužu a nadporučíka Tomáša Fedora. Hlavným cieľom odborného taktického cvičenia bolo preveriť a zladiť činnosť veliteľov a podriadených jednotiek pri plánovaní a vykonávaní úloh ženijnej podpory, ako i preveriť zladenosť jednotiek pri plnení odborných úloh.

Ženisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na VáhuŽenisti absolvovali sústredený výcvik na Váhu

Autor: zpr PS , Foto: nrtm. Ing. Ján KECSKÉS - Dátum: 07.03.2013
Čítanosť: 10681
Verzia pre tlač

Skočiť na menu