Preskocit navigáciu

Delegácia vojenskej polície Srbska


Delegácia vojenskej polície Srbska

Riaditeľ Vojenskej polície plukovník Jaroslav Hamár privítal v stredu 10. októbra 2012 na pôde riaditeľstva Vojenskej polície v Trenčíne delegáciu Veliteľstva vojenskej polície Srbska, plukovníka Milka Ceperu /zástupca veliteľa/ a podplukovníka Jagoslava Tomicu.

Za účasti hlavných funkcionárov Vojenskej polície /VP/ boli srbskí kolegovia oboznámení s históriou a súčasnosťou VP, jej postavením a pôsobnosťou v rámci ministerstva obrany SR a ozbrojených síl SR, úlohami a skúsenosťami získanými z ich plnenia nielen na území SR, ale ja v zahraničných misiách a operáciách.

Vo štvrtok pokračovala návšteva srbskej delegácie v Centre výcviku a kynológie VP Vlkanová – Hronsek, kde sa oboznámila s výcvikom a prípravou vojenských policajtov a samozrejme aj s výcvikom psov a ich psovodov, prehliadkou výcvikových priestorov VP a návštevou výcvikového priestoru VO Lešť, v ktorom si prezreli niektoré výcvikové zariadenia Ústavu špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR, ktoré využívajú vojenskí policajti pri svojej odbornej príprave.


Delegácia vojenskej polície SrbskaDelegácia vojenskej polície SrbskaDelegácia vojenskej polície SrbskaDelegácia vojenskej polície SrbskaDelegácia vojenskej polície Srbska

Autor: VP , Foto: VP - Dátum: 12.10.2012
Čítanosť: 16091
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share