Preskocit navigáciu

Moja pocta poštovej známke


Moja  pocta  poštovej  známke
Klub filatelistov 52-19 pri Posádkovom klube (Dom armády) Trenčín pripravil propagačnú filatelistickú výstavu

MOJA POCTA POŠTOVEJ ZNÁMKE


Výstava je venovaná nedožitým 70-tim narodeninám dlhoročného člena klubu, recitátora, publicistu a organizátora kultúrnych podujatí - Iva Velikého z Trenčína.
Výstava sa svojím rozsahom (viac ako 700 výstavných listov) zaraďuje medzi najväčšie doterajšie propagačné filatelistické výstavy na Slovensku.

Pre širokú verejnosť je výstava otvorená od 13.1. do 1.2 2011, denne od 8,00 do 18,00 hod, prehliadka je bezplatná.

Vernisáž výstavy dňa 12.1.2011, za účasti vyše 80 pozvaných hostí, bola spojená s udeľovaním čestných odznakov Zväzu slovenských filatelistov a Národného osvetového centra Bratislava. Pri vernisáži bola používaná príležitostná poštová pečiatka, ktorej autorom je Adrián Ferda z Bratislavy, príležitostný poštový lístok a kašet výstavy, ktorých autorom je Karol Milan z Trenčína. Program vernisáže spestrili Trenčiansky spevácky zbor a moderátorka Jana Poláková z Trenčína.

Medzi čestnými hosťami vernisáže bol zástupca veliteľa Síl výcviku a podpory ozbrojených síl SR brigádny generál Juraj Krištofovič, predseda ZSF Miroslav Ňaršík a riaditeľ Trenčianskeho osvetového strediska Vladimír Zvalený.
Najväčším prínosom tejto výstavy je veľmi kladná odozva širokej verejnosti. Organizátor výstavy , ktorého členmi sú mnohí vojenskí dôchodcovia, takto aktívne prispieva ku kultúrnemu životu v Trenčíne a dôstojne propaguje nielen filateliu, ale aj Ozbrojené sily SR na verejnosti.

foto1foto1foto1foto1foto2foto2foto2foto2foto3foto3foto3foto3

Autor: Stanislav Martinák , Foto: František Horečny, Karol Milan - Dátum: 14.01.2011
Čítanosť: 41480
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share