Slávnostné odhalenie busty generála Jána Goliana v Bojnej


Slávnostné odhalenie busty generála  Jána Goliana v Bojnej

             Dňa 31. augusta 2024 sa príslušníci 12. mechanizovaného práporu z Nitry zúčastnili osláv 80. výročia Slovenského národného povstania spojeného so slávnostným odhalením busty generála Jána Goliana v obci Bojná.                                                                                                                                            

Po slávnostnom odhalení busty nasledovala štátna hymna, akt kladenia vencov a následne príhovory pozvaných hostí. Po skončení oficiálnej časti sa všetci prítomní mohli tešiť na bohatý program, ktorý si pripravili príslušníci nitrianskeho práporu. Okrem statických ukážok techniky BVP-2, T-815, Aktis a Land Rover sa návštevníci  mohli zoznámiť  so širokou  škálou ručných zbraní používaných v OS SR. Z dynamických činností bola pripravená ukážka sebaobrany, na ktorú sa najviac tešili všetky prítomné deti.

Na záver bolo pre všetkých prítomných pripravené pohostenie v podobe vojenského guláša. Veríme, že všetci prítomní si tento krásny deň užili a tešíme sa na ďalšie podobné aktivity.         


Slávnostné odhalenie busty generála  Jána Goliana v BojnejSlávnostné odhalenie busty generála  Jána Goliana v BojnejSlávnostné odhalenie busty generála  Jána Goliana v BojnejSlávnostné odhalenie busty generála  Jána Goliana v BojnejSlávnostné odhalenie busty generála  Jána Goliana v BojnejSlávnostné odhalenie busty generála  Jána Goliana v BojnejSlávnostné odhalenie busty generála  Jána Goliana v BojnejSlávnostné odhalenie busty generála  Jána Goliana v Bojnej

Autor: 12.mpr , Foto: 12.mpr - Dátum: 04.09.2024
Čítanosť: 46
Verzia pre tlač

Skočiť na menu