Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Apríl 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     


Vyhlásenie o prístupnosti

Mikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tvári


Mikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tvári

Príslušníci 11. brigády vzdušných síl Nitra (11. bVzS NR) v rámci dobrej spolupráce s Centrom pre deti a rodiny v Kolíňanoch prichystali pre deti prekvapenie. V prestrojení, nie celkom obvyklom pre profesionálnych vojakov - Mikuláš, anjel a čert - odovzdali 6. decembra 2023 deťom balíčky plné sladkostí  a ovocia. Mikulášske balíčky boli výsledkom dobrovoľnej potravinovej zbierky príslušníkov 11. bVzS NR. Príjemnou odmenou pre všetkých zúčastnených boli šťastné a usmiate tváre detí.

Vojaci zo Zobora nezabudli ani na vlastné detičky a dňa 6. decembra 2023 prijali Mikuláš, Anjelinka a Čertík Bertík pozvanie na Mikulášske posedenie pri stromčeku v priestoroch brigády, kde im asistoval aj detský kúzelník. Deti kvôli sladkej odmene Mikulášovi zarecitovali básničky a zaspievali pesničky. Čertik Bertík a Anielinka deti zabávali rôznymi hrami a disciplínami, pričom detský kúzelník vyťahoval z klobúka jedno kúzlo za druhým. Keďže deti boli celý rok poslušné a sľúbili, že budú dobré aj v novom roku, všetky deti od Mikuláša dostali balíček plný maškŕt. Posedenie s Mikulášom sa nieslo v dobrej a veselej nálade a všetci veríme, že si to budúci rok znovu zopakujeme.

Na záver chceme poďakovať Catering Servis Nitra s.r.o za zábavný Mikulášsky program a pochúťky, ktoré nám pripravili.


Mikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tváriMikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tváriMikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tváriMikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tváriMikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tváriMikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tváriMikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tváriMikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tváriMikuláš, ktorý vyčaril úsmev deťom na tvári

Autor: npor. Vilímková , Foto: 11. bVzS NR - Dátum: 06.12.2023
Čítanosť: 775
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share