Preskocit navigáciu

„Nájdi si svoj domov“ v Bernolákove


„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove

Presne po roku v utorok 3. augusta sa príslušníci Čestnej stráže prezidenta SR opätovne zišli s deťmi z Centra detí a rodiny v Bernolákove. Pripravili sme si pre nich športový program. Rotmajster Jozef Aľušík spolu s desiatnikom Marekom Rybárikom začali s deťmi ráno vojenskou rozcvičkou. V rámci vystúpenia s programom sebaobrany sa deti učili základné prvky hmatov a chvatov. Pre deti sme postavili prekážkovú dráhu, ktorá mala obrovský úspech. Deti behali, skákali, preliezali tunelom, robili kotrmelce či hádzali granátmi na cieľ. Staršie deti dvíhali pneumatiku a robili kliky. Zároveň si deti mohli vyskúšať malé preskúšanie z telesnej zdatnosti v disciplínach ľah sed za 30 sekúnd, zdvihy na hrazde, beh na 30 a 60 metrov. Starším deťom kapitánka Andrea Šantorová objasnila podmienky prijatia do Ozbrojených síl SR a podmienkami prijatia k ČS PSR. Na záver sme s deťmi hrali volejbal a futbal.

Ďakujeme oddeleniu marketingu MO SR a za pomoc pri zorganizovaní tohto podujatia, zapožičaním materiálu a darovaním propagačného materiálu pre deti.


„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove„Nájdi si svoj domov“  v Bernolákove

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: kpt. Ing. Andrea Šantorová - Dátum: 03.08.2021
Čítanosť: 2640
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share