Preskocit navigáciu

Veľká cena v džude s účasťou špeciálnych síl


Veľká cena v džude s účasťou špeciálnych síl

 V sobotu, 1. februára 2020, hostilo Vzdelávacie stredisko KIA Motors Slovakia v Gbeľanoch Veľkú cenu Žiliny 2020 v džude žiactva. Vo veľkej cene Žiliny bojovalo v tristo desiatich dueloch dvesto šesťdesiatpäť pretekárov zo Slovenskej a Českej republiky na troch džudistických tatamoch. Popri pekných športových zážitkoch si viacerí odniesli hodnotné medaile a diplomy.

 Súťaž otváral aj zastupujúci veliteľ slovenských Síl pre špeciálne operácie plukovník Pavel Švelka. Pre vyhodnotenie žilinskej veľkej ceny venoval pohár najlepšiemu tímu spomedzi viac než tridsiatky prihlasných družstiev Slovenska a Čiech.

 Plukovník Pavel Švelka je koučom a jedným z trénerov – členov slovenských špeciálnych síl – Veliteľstva Síl pre špeciálne operácie a 5. pluku špeciálneho určenia – Judo oddielu telovýchovnej jednoty (TJ) Mladosť Žilina.

 Pred oceňovaním víťazov vyslovili páni Peter Korbel, riaditeľ súťaže a predseda TJ Mladosť Žilina a predseda jej Judo oddielu Jozef Sapieta veľké poďakovanie veleniu 5. pluku špeciálneho určenia za dlhoročné vytváranie podmienok pre športovú prípravu a pre rozvoj telesnej kultúry v sekcii žiackeho judo zdieľaním priestorov telocvične telovýchovného areálu pluku.


Veľká cena v džude s účasťou špeciálnych síl I.Veľká cena v džude s účasťou špeciálnych síl I.Veľká cena v džude s účasťou špeciálnych síl I.Veľká cena v džude s účasťou špeciálnych síl I.Veľká cena v džude s účasťou špeciálnych síl II.Veľká cena v džude s účasťou špeciálnych síl II.Veľká cena v džude s účasťou špeciálnych síl II.Veľká cena v džude s účasťou špeciálnych síl II.

Autor: Peter Korbel, predseda TJ Mladosť Žilina , Foto: Peter Korbel, predseda TJ Mladosť Žilina - Dátum: 04.02.2020
Čítanosť: 3918
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share