Preskocit navigáciu

Deň otvorených dverí v posádke Martin


Deň otvorených dverí v posádke Martin

V piatok 31.mája sa v posádke Martin konal Deň otvorených dverí pri príležitosti Medzinárodného dňa detí. Na zabezpečovaní podujatia sa podieľalo 23 príslušníkov 11. mechanizovaného práporu Martin, ktorí pripravili dynamickú ukážku sebaobrany a statickú ukážku pozemnej techniky a ručných zbraní.

Príprava a samotná ukážka sebaobrany prebehla za riadenia inštruktora boja zblízka desiatnika Teodora Petríka. Statická ukážka vozidiel BVP-2, BRDM-2 a ručných zbraní Sa vz. 58, UGL, Opu SVD a RPG-7 dala deťom možnosť nielen vidieť, ale aj vyskúšať si aké je to sedieť vo vojenskom vozidle a držať v ruke skutočnú zbraň.


Deň otvorených dverí v posádke MartinDeň otvorených dverí v posádke MartinDeň otvorených dverí v posádke MartinDeň otvorených dverí v posádke MartinDeň otvorených dverí v posádke MartinDeň otvorených dverí v posádke MartinDeň otvorených dverí v posádke MartinDeň otvorených dverí v posádke MartinDeň otvorených dverí v posádke MartinDeň otvorených dverí v posádke MartinDeň otvorených dverí v posádke Martin

Autor: 11.mpr , Foto: 11.mpr - Dátum: 03.06.2019
Čítanosť: 4592
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share