Výcvik v preprave po železnici


Výcvik v preprave po železnici

Za riadenia kapitána Slavomíra Hudačka (náčelníka logistiky ženijného práporu) bol v dňoch 16. a 17. mája vykonaný výcvik príslušníkov ženijného práporu v preprave po železnici.

Tento výcvik, ako jedna z hlavných úloh výcvikového roku, začal 16. mája teoretickým zamestnaním s poručíčkou Radkou Basárovou (Národné centrum vojenskej dopravy) a pokračoval 17. mája praktickými ukážkami a nácvikom jednotlivých učebných úloh na železničnej stanici v Seredi.

Cieľom zamestnania, ktoré bolo splnené na profesionálnej úrovni, bolo prehĺbiť si odborné vedomosti a praktické skúsenosti pri výstavne univerzálnej nakladacej oceľovej rampy (UNOR), navádzaní vojenskej techniky na železničné vozne, správneho ukotvenia techniky na vozňoch, dokumentačného a materiálneho vybavenia pri železničnej preprave a oboznámenia sa s bezpečnostnými opatreniami pri železničných tratiach.


Výcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železnici

Autor: žpr , Foto: žpr - Dátum: 17.05.2019
Čítanosť: 3093
Verzia pre tlač

Skočiť na menu