Všetci na jednej lodi


Všetci na jednej lodi
Komisia veliteľa práporu logistiky protilietadlovej raketovej brigády preverila formou kontrolného cvičenia v dňoch 26.-28. mája 2014 opravárenských špecialistov, vodičov, skladníkov, ženistov, špecialistov služby PHM a mnoho ďalších odborníkov zo základných bojových zručností jednotlivca a malého tímu.
Previerka, riadená skúsenými inštruktormi na čele s veliacim poddôstojníkom práporu, bola rozdelená do dvoch častí - teoretické preskúšanie formou písomného testu a praktická časť, kde jednotliví špecialisti plnili úlohy ako súčasť malého tímu.
Pod taktickým námetom sa jednotlivé tímy presúvali po stanovenej trase posádkového cvičiska Kolíňanský vrch a plnili úlohy vybraných cvičení a tém základných bojových zručností. Prijatie správnych a včasných rozhodnutí veliteľov jednotlivých tímov, adekvátna reakcia členov tímov na rozohrané situácie, dodržanie určených metodických postupov a splnenie stanovených úloh dokázali, že aj špecialisti logistických odborností majú zvládnuté zručnosti stanovené pre všetky súčasti Ozbrojených síl SR, bez ohľadu na ich špecializáciu.

Všetci na jednej lodiVšetci na jednej lodiVšetci na jednej lodiVšetci na jednej lodiVšetci na jednej lodiVšetci na jednej lodiVšetci na jednej lodiVšetci na jednej lodiVšetci na jednej lodiVšetci na jednej lodiVšetci na jednej lodiVšetci na jednej lodi

Autor: kpt. Martin Repka , Foto: kpt. Martin Repka - Dátum: 29.05.2014
Čítanosť: 4913
Verzia pre tlač

Skočiť na menu