Preskocit navigáciu

Slávnostný nástup odchádzajúcich príslušníkov DCM-C do Afganistanu a Active Fence do Turecka


Slávnostný nástup odchádzajúcich príslušníkov DCM-C do Afganistanu a Active Fence do Turecka

V areáli Základne mobilných KIS v Ružomberku sa 17. apríla 2014 konal slávnostný nástup pri príležitosti odchodu príslušníkov jednotky DCM-C do zahraničnej operácie ISAF v Afganistane a na plnenie úloh v rámci aktivity ACTIVE FENCE Turecko.

Na slávnosti sa zúčastnili, okrem ďalších pozvaných hostí, aj zástupca náčelníka odboru BOIaKIS Štábu pre podporu operácií GŠ OS SR plukovník Peter Schvarcbacher, zástupca náčelníka odboru pre podporu operácií Veliteľstva síl, výcviku a podpory podplukovník Peter Dolinay a príslušník štábu pre podporu operácií GŠ OS SR major Karol Trup. Po podaní hlásenia a predstavení hostí veliteľ Základne mobilných KIS vyhlásil personálne rozkazy a poďakoval príslušníkom DCM-C za dobre vykonanú prácu v ozbrojených silách a zaprial im veľa šťastia pri plnení úloh v zahraničí. Nasledovali vystúpenia pozvaných hostí s prejavmi. Záver slávnosti patril slávnostnému pochodu príslušníkov základne.


Slávnostný nástup odchádzajúcich príslušníkov DCM-C do Afganistanu a Active Fence do Turecka1Slávnostný nástup odchádzajúcich príslušníkov DCM-C do Afganistanu a Active Fence do Turecka1Slávnostný nástup odchádzajúcich príslušníkov DCM-C do Afganistanu a Active Fence do Turecka1Slávnostný nástup odchádzajúcich príslušníkov DCM-C do Afganistanu a Active Fence do Turecka1

Autor: ZaMKIS Ružomberok , Foto: ZaMKIS Ružomberok - Dátum: 23.04.2014
Čítanosť: 9194
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share