Preskocit navigáciu

4. pluk logistiky má novú veliteľku


4. pluk logistiky má novú veliteľku

            14. apríla 2023 sa v priestoroch 4. pluku logistiky v Trenčíne uskutočnil slávnostný akt odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa. Symbolickým aktom odovzdania a prevzatia funkcie odovzdal veliteľ brigády spoločnej podpory brigádny generál Jozef ŠEVČÍK velenie 4. pluku logistiky plukovníčke Tatiane NAGYOVEJ, ktorá do 31. marca 2023 vykonávala funkciu náčelníčky štábu 4.pluku logistiky.

Dňom 1. apríla 2023, kedy prevzala velenie 4. pluku logistiky bola zároveň povýšená do vojenskej hodnosti plukovníčky. Slávnostného aktu sa zúčastnili velitelia útvarov dislokovaných v posádke Trenčín alebo ich zástupcovia, ako aj ďalší pozvaní hostia. Po symbolickom akte odovzdania a prevzatia funkcie vystúpil so svojím príhovorom veliteľ brigády spoločnej podpory brigádny generál Jozef Ševčík, ktorý poukázal na významné miesto pluku v štruktúre ozbrojených síl Slovenskej republiky, potrebu stabilnej, odbornej a schopnej veliteľskej štruktúry a personálu pri plnení úloh v celom spektre požiadaviek, ktoré pred logistikou v súčasnosti stoja. Nová veliteľka 4. pluku logistiky vo svojom príhovore poďakovala veliteľovi brigády spoločnej podpory za prejavenú dôveru a dlhoročnú odbornú pomoc. Spolupracovníkom, kolegom a podriadeným poďakovala za doterajší prístup k práci, k plneniu úloh a ich pracovné výsledky.

            V závere príhovoru v súvislosti so súčasnou bezpečnostnou situáciou zdôraznila dôležitosť udržania odborného personálu, spôsobilostí, vzájomnej spolupráce a podpory pre splnenie všetkých stanovených úloh.


4. pluk logistiky  má novú veliteľku4. pluk logistiky  má novú veliteľku4. pluk logistiky  má novú veliteľku4. pluk logistiky  má novú veliteľku4. pluk logistiky má novú veliteľku

Autor: nrtm. Jaroslav Novomestský , Foto: rtn. Mgr. Richard MIKOLÁŠEK - Dátum: 14.04.2023
Čítanosť: 1730
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share