Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Terénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATO


Terénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATO

V dobe od  22. júna 2022 do 29. júla 2022 sa v priestoroch 81. krídla Sliač vykonávali terénne úpravy plochy v severnej časti leteckej základne, ktorú zabezpečovali príslušníci práporu zabezpečenia leteckej prevádzky 81. krídla Sliač. Úprava priestorov sa realizovala v prospech jednotiek krajín NATO rozmiestnených na území SR.

Úprava pozostávala z odstránenia trávnatej plochy, postupného odnášania nahromadenej zeminy, dovozu kameniva, ktorým sa následne vyrovnávala plocha. Poslednou vrstvou, ktorá povrch pripravila na používanie, bolo kamenivo menšej frakcie, ktoré bolo valcom upravené do konečnej podoby. Takto upravená plocha bude slúžiť aliančným  jednotkám.


Terénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATOTerénne úpravy v priestoroch leteckej základne v prospech členských krajín NATO

Autor: 81.k Sliač , Foto: 81.k Sliač - Dátum: 08.08.2022
Čítanosť: 2348
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share