Preskocit navigáciu

Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície


Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície

V súlade s plánom Hlavných úloh a základných opatrení sa v piatok 26. februára 2021 v priestoroch Vojenskej polície Trenčín uskutočnila pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície za účasti hlavných funkcionárov.
Jedným z bodov rokovania bolo vyhodnotenie činnosti za uplynulý rok 2020, kde riaditeľ Vojenskej polície plk. Ing. Valentín CEBO ocenil výsledky vojenských policajtov v roku 2020 a vyzdvihol ich nasadenie počas mimoriadnych udalostí v súvislosti s pandemickou situáciou. Ďalším z bodov zasadnutia bolo odovzdanie putovného pohára najlepšiemu oddeleniu policajného výkonu, ktorý za rok 2020 opäť získalo oddelenie policajného výkonu Michalovce. Z rúk riaditeľa ho prevzal v zastúpení zástupca riaditeľa odboru policajného výkonu mjr. Mgr. Oto ANDREJKO.
Na záver zamestnania riaditeľ vyslovil slová uznania riaditeľovi odboru policajných činností pplk. Ing. Pavlovi ZEMEKOVI pri príležitosti jeho odchodu do zálohy a udelil mu medailu Vojenskej polície I. stupňa za osobitné zásluhy o rozvoj Vojenskej polície. Zároveň z rúk kolegov prijal vecné dary ako spomienku na spoločne strávené roky služby. Za vykonanú prácu v radoch Vojenskej polície riaditeľ poďakoval mjr. Ing. Danielovi JAMRICHOVI, ktorý dňom 1.3.2021 odchádza pracovať na Úrad centrálnej logistiky MO SR. Následne bol vyhlásený rozkaz o ustanovení do funkcie riaditeľa odboru policajných činností a povýšení do hodnosti podplukovník JUDr. Mariánovi MARKUSOVI dňom 1. marca. Novo ustanovenému riaditeľovi odboru prajeme veľa energie, vytrvalosti a trpezlivosti počas napĺňania pracovných povinností v dnešnej náročnej a uponáhľanej dobe.
Na zamestnaní boli stanovené úlohy Vojenskej polície do ďalšieho obdobia v závislosti od vývoja pandemickej situácie.


Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície

Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 26.02.2021
Čítanosť: 7369
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share