Preskocit navigáciu

Cena plná radosti


Cena plná radosti
Odkaz tohtoročného posádkového plesu Trenčín zaznel aj 17. februára 2010 v Partizánskom, kde organizátori plesu generálmajor Miroslav Kováč, veliteľ síl výcviku a podpory spolu s generálmajorom Jaroslavom Vývlekom, veliteľom pozemných síl odovzdali Dennému centru Frézia, n.o. cenu organizátorov plesu multifunkčné zariadenie.

Veliteľov operačných veliteľstiev spolu s predsedom Trenčianskeho samosprávneho kraja MUDr. Pavlom Sedláčkom privítala riaditeľka centra slečna Krošláková, ktorá vedie centrum už 4 roky ale s podobným darom sa ešte nestretla a dodala: „Osobne si vysoko vážim tento vecný dar a ďakujem najmä za tie deti, ktoré mali zároveň možnosť prvý krát sa vo svojom živote naživo stretnúť so skutočným generálom,“ Nasledovalo oduševnené rozbaľovanie plné neskrývanej detskej radosti zo zariadenia obsahujúceho tlačiareň, kopírku a fax v jednom. „Budeme si môcť tlačiť vlastné noviny a potom ich budeme posielať predsedovi Trenčianskeho samosprávneho kraja,“ zaznelo z úst mladej Lucie, jednej z 20 detí ktoré denne navštevujú toto zariadenie.

Multifunkčné zariadenie bolo jedným z dvoch vecných darov, ktorých výhercov žrebovali organizátori plesu spomedzi viac ako päťdesiatich zariadení sociálnych služieb Trenčianskeho samosprávneho kraja na 6. posádkovom plese v Trenčíne. „Som nesmierne rád, že môžem byť svedkom neskrývanej radosti týchto detí, takmer dospelých ľudí, ktorí to v živote nemajú ľahké, a zároveň skláňam obdiv k ľuďom, ktorí im dennodenne pomáhajú v prispôsobení sa podmienkam normálneho života,“ dodal generálmajor Kováč po spoločnej fotografii s deťmi a personálom Denného centra Frézia v Partizánskom.

Cena plná radostiCena plná radostiCena plná radostiCena plná radostiCena plná radosti2Cena plná radosti2Cena plná radosti2Cena plná radosti2Cena plná radosti3Cena plná radosti3

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 17.02.2010
Čítanosť: 15694
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share