Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Máj 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Vyhlásenie o prístupnosti

Oslávenci na Veliteľstve posádky Bratislava


Oslávenci na Veliteľstve posádky Bratislava

Príslušníci štábu Veliteľstva posádky Bratislava (VePBA) sa v predchádzajúci piatok 25. septembra zúčastnili v priestoroch bratislavskej posádky slávnostného nástupu  pri príležitosti životného jubilea profesionálov z našich radov.

V túto radostnú chvíľu sme pri pohľade na našich milých kolegov, päťdesiatnika majora Karola Kubicu a štyridsiatnika majora Miloša Kollárika, nemohli uveriť tomu, že títo sympatickí muži plní energie a zvyčajne s úsmevom na tvári slávia okrúhliny.  Kým však prešli túto dlhú cestu, život im pripravil veľa ťažkých skúšok a zložitých životných situácií. Dokázali sa s nimi však statočne vyrovnať.

 

Pri tejto príležitosti  veliteľ VePBA plukovník Ján Marek  vyslovil v mene všetkých kolegov prianie, aby oslávencom  dobrá nálada i energia vydržala ešte dlhé roky a v neposlednom rade poprial obom veľa zdravia, šťastia a dôvodov na radosť. Za  dlhodobé vzorné plnenie povinností a stanovaných úloh v prospech OS SR v uplynulých rokoch  odovzdal majorovu Kubicovi  Pamätnú medailu náčelníka GŠ OS SR III. stupňa a majorovi  Kollárikovi Pamätná medailu VePBA.

 

Tento deň bol neobyčajným i preto, že sme sa lúčili s dlhoročným kolegom a kamarátom, majorom Milošom Kollárikom, ktorý po vyše jedenástich rokoch mení pôsobisko. Profesionálnu púť odštartoval štúdiom na Vojenskej akadémií v Liptovskom Mikuláši v študijnom odbore Ekonomika armády. Po absolvovaní štúdií bol ustanovený do funkcie  vedúceho staršieho dôstojníka Vojenského úradu finančného zabezpečenia Bratislava.  U Veliteľstva posádky Bratislava pôsobil od roku 2004 ako náčelník oddelenia rozpočtovania a programovania VePBA. V roku 2014 bol vyslaný na plnenie úloh mimo územie SR vo vojenskej operácii EUFOR – ALTHEA v Bosne a Hercegovine, po návrate z ktorej  bol ustanovený do hodnosti major.


Oslávenci na Veliteľstve posádky Bratislava Oslávenci na Veliteľstve posádky Bratislava Oslávenci na Veliteľstve posádky Bratislava Oslávenci na Veliteľstve posádky Bratislava Oslávenci na Veliteľstve posádky Bratislava Oslávenci na Veliteľstve posádky Bratislava Oslávenci na Veliteľstve posádky Bratislava Oslávenci na Veliteľstve posádky Bratislava

Autor: npor. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: npor. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ - Dátum: 30.09.2015
Čítanosť: 7
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share