Oslava Medzinárodného dňa žien na VePBA


Oslava Medzinárodného dňa žien na VePBA

Ôsmy  marec je sviatok vo všetkých kalendároch na svete označovaný ako Medzinárodný deň žien. Pri tejto príležitosti sa v piatok 6. marca  v priestoroch Veliteľstva posádky Bratislava (VePBA) stretol zastupujúci veliteľ VePBA  podplukovník Roman Grnáč s profesionálnymi vojačkami a zamestnankyňami.

 

V mene všetkých mužov bratislavskej posádky, ako aj v mene svojom, zaželal zastupujúci veliteľ kolegyniam predovšetkým pevné zdravie. „Nielen v tento deň, ale i v ďalších nastávajúcich dňoch vášho života vám prajem čo najmenej problémov, chvíľ bolestí a smútku, aby vás pohoda, porozumenie a láska sprevádzali na každom kroku. Nech vaše oči nepoznajú slzy a vaše dlane rozdávajú teplo a lásku“, zvýraznil vo svojom príhovore.

 

Keďže k žene patria kvety a v tento deň obzvlášť,  príjemnú atmosféru tohto milého stretnutia ozvláštnilo venovanie voňavého kvietku každej z nich.

Oslava Medzinárodného dňa žien na VePBAOslava Medzinárodného dňa žien na VePBAOslava Medzinárodného dňa žien na VePBAOslava Medzinárodného dňa žien na VePBA

Autor: npor. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: rtn. Branislav LEŠKO - Dátum: 06.03.2015
Čítanosť: 3
Verzia pre tlač

Skočiť na menu