Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Máj 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Vyhlásenie o prístupnosti

Príslušníci posádky žili športom


Príslušníci posádky žili športom

Napriek nepriaznivej predpovedi počasia sa vo štvrtok 11. septembra uskutočnil v areáli kasární Vajnory Športový deň veliteľa Veliteľstva posádky Bratislava (VePBA).

Po úvodnom predstavení disciplín predsedom komisie podplukovmíkom Františkom Miklovičom mohlo zápolenie medzi príslušníkmi jednotlivých rôt Čestnej stráže OS SR, Vojenskej hudby OS SR a štábu začať.

Svoje sily si zmerali vojaci a zamestnanci posádky v rôznych športových disciplínach, ako napríklad, minifutbalový turnaj, tenisový turnaj, či stolnotenisový turnaj. Pre milovníkov prírody bolo pripravené cvičenie nielen pre telo, ale i dušu - turistický pochod na bratislavský Dračí Hrádok.

Vyvrcholením pravej športovej atmosféry bol slávnostný nástup, kde si víťazi jednotlivých súťažných disciplín prevzali diplomy z rúk zástupcu veliteľa VePBA podplukovníka Romana Grnáča.

Značná účasť a spokojnosť prítomných znova potvrdila, že športový deň okrem zvyšovania fyzickej kondície vojakov, prispel aj k budovaniu tímového ducha a priateľstva medzi profesionálnymi vojakmi a zamestnancami posádky a všetci sa tešíme na nasledujúce podujatie.


Príslušníci posádky žili športomPríslušníci posádky žili športomPríslušníci posádky žili športomPríslušníci posádky žili športomPríslušníci posádky žili športomPríslušníci posádky žili športomPríslušníci posádky žili športom

Autor: por. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: kpt. Ing. Jiří VRCHOVECKÝ, por. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ - Dátum: 11.09.2014
Čítanosť: 4
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share