Preskocit navigáciu

Výstava EOD Demonstrations & Trials


Výstava EOD Demonstrations & Trials Štátny tajomník Ministerstva obrany SR Marián Saloň dnes v Bratislave otvoril 4. ročník výstavy najmodernejších EOD a CIED technológií NATO EOD Demonstrations and Trials 2016. V rámci nej majú odborníci priestor pre vzájomnú komunikáciu, výmenu názorov a hľadanie riešení v oblasti likvidácie nevybuchnutej munície (EOD), ako aj opatrenia na odvrátenie hrozby improvizovaných výbušných systémov (CIED).

„Mottom tohto dvojdňového podujatia je „Ochrana ako zložitá a komplexná reakcia na teroristickú hrozbu“. Všetci sme si vedomí skutočnosti, že terorizmus predstavuje v súčasnosti jednu z najväčších hrozieb pre bezpečnosť všetkých obyvateľov sveta, ako aj pre medzinárodnú stabilitu a prosperitu. Je to výzva, ktorej sa musí medzinárodné spoločenstvo postaviť a ktorú musíme spoločne zvládnuť,“ povedal štátny tajomník rezortu obrany Marián Saloň.

Na výstavisku sa predstavilo 45 vystavovateľov zo 14 krajín so statickými aj dynamickými ukážkami, ktoré trvali viac ako 6 hodín.

Výstava EOD Demonstrations & TrialsVýstava EOD Demonstrations & TrialsVýstava EOD Demonstrations & Trials

Autor: KOd MOSR , Foto: KOd MOSR - Dátum: 06.09.2016
Čítanosť: 4352
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share