Preskocit navigáciu

7. ročník Memoriálu kpt. Ing. Igora Scigeľa


7. ročník Memoriálu kpt. Ing. Igora Scigeľa

Dňa 10. septembra 2015 sa uskutočnil už 7. ročník Memoriálu kpt. Ing. Igora Scigeľa na strelnici v Hronseku. Súťaž zorganizovali inštruktori oddelenia výcviku ako spomienku na svojho bývalého kolegu. Náš bývalý kolega tragicky zahynul na palube lietadla AN - 24, ktoré sa vracalo z misie v Kosove 19. januára 2006. Každoročne sa stretávajú jeho bývalý kolegovia z radov vojenskej polície (odbor výcviku a kynológie) a súperia v streleckých zručnostiach.
Súťaž zahájil riaditeľ Odboru výcviku a kynológie VP Vlkanová – Hronsek, pplk. Ing. Marián Turanský. Po krátkom príhovore a poučení riadiaceho strelieb sa začalo hneď súťažiť. Súťaž prebiehala sa na dvoch streleckých parkúroch a vyvrcholením bol strelecký súboj.
Víťazom streleckého súboja a teda aj najrýchlejším strelcom sa stal rtm. Bc. Štefan Tršo. Prvé miesto v kategórii „DRUŽSTVÁ“ si odniesli rtm. Bc. Štefan Tršo a rtm. Pavol Malina. V kategórií „JEDNOTLIVCI“ si prvé miesto vybojoval rtm. Peter Toscano.


7. ročník Memoriálu kpt. Ing. Igora Scigeľa 7. ročník Memoriálu kpt. Ing. Igora Scigeľa 7. ročník Memoriálu kpt. Ing. Igora Scigeľa 7. ročník Memoriálu kpt. Ing. Igora Scigeľa 7. ročník Memoriálu kpt. Ing. Igora Scigeľa

Autor: VP - Dátum: 11.09.2015
Čítanosť: 7987
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share