Preskocit navigáciu

Spomienka na kolegov a priateľov


Spomienka na kolegov a priateľov
Je 10. mája 2005, 21:30 hodín. Pre mnohých ľudí večer ako každý iný. No pre príslušníkov vrtuľníkového krídla ostane tento dátum navždy zapísaný smutnými písmenami. Uplynulo už desať rokov od tragického nešťastia, pri ktorom letci z Prešova stratili skvelých kolegov a priateľov, vynikajúcich pilotov a profesionálnych vojakov.
Dňa 7. mája si zástupca veliteľa vrtuľníkového krídla podplukovník Fabišík spolu s hlavnými funkcionármi krídla, ďalšími kolegami a rodinnými príslušníkmi uctili pamiatku pilotov majora Imricha Gondu, majora Vladimíra Rišiana a palubného technika Mikuláša Ragáňa, ktorí zahynuli pri plánovanom cvičnom lete vrtuľníka Mi-24D pri letisku Ražňany, neďaleko Sabinova.
Všetci zúčastnení spoločne vzdali úctu zosnulým kolegom a priateľom položením kvetov, zapálením sviečok a krátkou modlitbou.
Česť Vašej pamiatke!

Spomienka na kolegov a priateľovSpomienka na kolegov a priateľovSpomienka na kolegov a priateľovSpomienka na kolegov a priateľovSpomienka na kolegov a priateľovSpomienka na kolegov a priateľovSpomienka na kolegov a priateľov

Autor: čat. Eva FLAŠKOVÁ , Foto: vkPO - Dátum: 13.05.2015
Čítanosť: 6164
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share