Preskocit navigáciu

Sily výcviku a podpory postupne opúšťajú „sily“


Sily výcviku a podpory postupne opúšťajú „sily“

Príslušníci veliteľstva síl sa 16. decembra 2013 zhromaždili v priestoroch Veliteľstva síl výcviku a podpory v Trenčíne pri príležitosti odchodu ich časti na novovytvorené útvary a zariadenia ozbrojených síl.
Na zhromaždení sa veliteľ Síl výcviku a podpory plukovník Martin Stoklasa rozlúčil s príslušníkmi veliteľstva, ktorí 31.12.2013 ukončia svoje pôsobenie v štruktúre veliteľstva SVaP. Dňom 1.1.2014 budú zaradení do podriadenosti Úradu logistického zabezpečenia. Z veliteľstva odchádzajú príslušníci k Veliteľstvu brigády bojového zabezpečenia, Multifunkčnej a zásobovacej základne Západ, Úradu logistického zabezpečenia Štábu pre podporu operácií Generálneho štábu OS SR.Toto prepodriadenie je súčasťou naštartovaného procesu reorganizačných zmien vedúcich k racionalizácii riadiacich a podporných procesov v ozbrojených silách.
Ako ocenenie za prácu vykonanú v prospech veliteľstva veliteľ SVaP plukovník Martin Stoklasa udelil príslušníkom SVaP pamätné odznaky veliteľa síl výcviku a podpory OS SR III., II., I. stupňa a ďakovné listy.


Sily výcviku a podpory postupne opúšťajú „sily“Sily výcviku a podpory postupne opúšťajú „sily“Sily výcviku a podpory postupne opúšťajú „sily“Sily výcviku a podpory postupne opúšťajú „sily“Sily výcviku a podpory postupne opúšťajú „sily“

Autor: SeVel , Foto: nrtm. Peter Svoreň - Dátum: 16.12.2013
Čítanosť: 14964
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share