Preskocit navigáciu

Generál Håkan Syrén na Lešti


Generál Håkan Syrén na Lešti
Dňa 19. októbra 2012 riaditeľ Ústavu špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť (ÚŠZV Lešť) brigádny generál Pavol Maslík privítal na pôde Výcvikového priestoru Vojenského obvodu Lešť predsedu Vojenského výboru EÚ generála Håkana Syréna, ktorý je na návšteve Slovenskej republiky na pozvanie náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl SR generálporučíka Petra Vojteka a vojenského predstaviteľa pri Vojenskom výbore NATO a EÚ generálporučíka Petra Gajdoša.
 
Úvodný brífing zástupcu riaditeľa ÚŠZV Lešť pplk. Benku bol zameraný na výcvikové možnosti výcvikového priestoru a spôsobilosti ÚŠZV Lešť pri zabezpečovaní špeciálnych výcvikov a nácvikov zložiek krízového manažmentu v oblastiach národného a medzinárodného krízového manažmentu. Spôsobilosti Odboru simulačných technológií prezentoval vedúci Oddelenia konštruktívnej simulácie kpt. Guľáš.
 
Počas praktickej ukážky si gen. Syrén prezrel zrekonštruované ubytovacie a zdravotnícke priestory v Ubytovni Slávia, ako aj športový objekt zameraný na kineziológiu a regeneráciu. Program návštevy pokračoval statickými a dynamickými ukážkami špeciálnych výcvikových zariadení Jakub Village, Jakub Koloseum a Jakub Building Gun.

Generál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na LeštiGenerál Håkan Syrén na Lešti

Autor: npor. Bornstein-ÚŠZV Lešť , Foto: PhDr. Tischler-ÚŠZV Lešť - Dátum: 19.10.2012
Čítanosť: 8907
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share