Preskocit navigáciu

Stretnutie náčelníkov Generálneho štábu


Stretnutie náčelníkov Generálneho  štábu

Pri príležitosti 67. výročia ukončenia 2. svetovej vojny sa včera 9. mája na pôde Ministerstva obrany SR uskutočnilo stretnutie náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl SR generálporučíka Petra Vojteka a bývalých náčelníkov Generálneho štábu.

Generálporučík Peter Vojtek vyjadril potešenie zo stretnutia so svojimi predchodcami a počas neformálneho rozhovoru sa spoločne venovali rôznym témam z prostredia OS SR. Počas stretnutia major Stanislav Pigula zo Štábu pre operácie GŠ OS SR previedol prítomných náčelníkov GŠ Sieňou slávy a oboznámil ich s históriou pôsobenia OS SR v operáciách medzinárodného krízového manažmentu (MKM) a poskytol aj aktuálne informácie o pôsobení slovenských vojakov v zahraničí.
Po stretnutí na Ministerstve obrany SR pokračovali páni náčelníci v spoločnom programe pri pamätníku Slavín, kde sa konala spomienková slávnosť pri príležitosti 67. výročia ukončenia 2. svetovej vojny.


Stretnutie náčelníkov Generálneho štábuStretnutie náčelníkov Generálneho štábuStretnutie náčelníkov Generálneho štábuStretnutie náčelníkov Generálneho štábuStretnutie náčelníkov Generálneho štábuStretnutie náčelníkov Generálneho štábuStretnutie náčelníkov Generálneho štábuStretnutie náčelníkov Generálneho štábu

Autor: KaNGŠ - Andrea Hankoščáková , Foto: MO SR - Ivan Kelement - Dátum: 10.05.2012
Čítanosť: 13219
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share