Preskocit navigáciu

VePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SR


VePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SR
Jednotky Velitežstva posádky Bratislava – Čestná strហOS SR a Vojenská hudba OS SR a ďalšie jednotky zložené z príslušníkov jednotlivých operačných velitežstiev, vzdali vojenské pocty pri príležitosti slávnostného odovzdania a prevzatia funkcie náčelníka Generálneho štábu OS SR.
 
Ceremoniál sa uskutočnil 15. decembra 2011 o 15. hodine na nástupišti v areáli MO SR v prítomnosti predsedníčky vlády SR a poverenej riadením Ministerstva obrany SR Ivety Radičovej, vrcholového vedenia MO SR, súčasnej aj penzionovanej generality OS SR, členov vojenského diplomatického zboru akreditovaného v SR a ďalších predstavitežov a príslušníkov rezortu obrany.
 
Jednotky pod velením podplukovníka Romana Grnáča a majora Petra Apolena predviedli špičkový výkon za ktorý sa im a velitežovi Velitežstva posádky Bratislava plukovníkovi Jánovi Burdovi pred nastúpenými jednotkami osobne poďakoval 2. zástupca náčelníka GŠ OS SR generálporučík Jaroslav Vývlek.

VePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SRVePBA na odovzdaní a prevzatí funkcie náčelníka GŠ OS SR

Autor: kpt. PhDr. Ing. Richard Spišák , Foto: kpt. PhDr. Ing. Richard Spišák - Dátum: 16.12.2011
Čítanos: 14727
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share