Preskocit navigáciu

Úspech družstva VSVaP na streleckých pretekoch v Poprade


Úspech družstva VSVaP na streleckých pretekoch v Poprade

Dňa 2. septembra 2011 sa na strelnici PZ SR v Poprade konali strelecké preteky z Pi vz. 82 pri príležitosti osláv dňa Ozbrojených síl SR. Uvedené preteky už tradične organizujú príslušníci Multifunkčnej zásobovacej základne – Východ v Poprade za spoluúčasti Zväzu vojakov klubu vojakov Kežmarok.
Samotnej súťaže, organizovanej systémom 3+10 rán na 25 metrov z pištole vz. 82 sa zúčastnilo 29 trojčlenných družstiev z ktorých bolo jedno medzinárodné z Poľska. Zároveň sa jednalo o neskorších víťazov súťaže s celkovým nástrelom 262 bodov. Na krásnom druhom mieste sa umiestnilo družstvo veliteľstva Síl výcviku a podpory v zložení plk. gšt. Ing. František Hudák, mjr. Ing. Štefan Viglaský a npor. Ing. Jaroslav Korienek, ktorý sa zároveň v jednotlivcoch umiestnil na druhom mieste len nižším počtom strelených desiatok a rovnakým skóre 95 bodov ako víťaz.


Úspech družstva VSVaP na streleckých pretekoch v Poprade1Úspech družstva VSVaP na streleckých pretekoch v Poprade1Úspech družstva VSVaP na streleckých pretekoch v Poprade1Úspech družstva VSVaP na streleckých pretekoch v Poprade1Úspech družstva VSVaP na streleckých pretekoch v Poprade2Úspech družstva VSVaP na streleckých pretekoch v Poprade2Úspech družstva VSVaP na streleckých pretekoch v Poprade2

Autor: mjr. Ing. Štefan Zemanovič , Foto: Mlfzz - v - Dátum: 06.09.2011
Čítanosť: 17434
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share