Preskocit navigáciu

Generálmajor Vojtek na hodnotení roka ZaMKIS


Generálmajor Vojtek na hodnotení roka ZaMKIS

Vo štvrtok 3. marca 2011 sa veliteľ síl výcviku a podpory generálmajor Vojtek zúčastnil na veliteľskom zhromaždení Základne mobilných KIS v Ružomberku. Rozboru dosiahnutých výsledkov v príprave útvaru za výcvikový rok 2010 sa spolu s hlavnými funkcionármi, náčelníkmi jednotlivých centier a oddelení Základne mobilných KIS zúčastnil aj náčelník odboru podpory velenia štábu podpory operácii GŠ OS SR plukovník Ivan Ilavský.

Veliteľ síl výcviku a podpory vyjadril spokojnosť s činnosťou a s plnením úloh Základne mobilných KIS, pričom smeroval poďakovanie všetkým príslušníkom útvaru, ktorí sa snažia nájsť cestu ako zdokonaliť a zužitkovať svoje odborné vedomosti a praktické skúsenosti v prospech úspešného splnenia úloh aj napriek zložitej finančnej situácii v rezorte. Vyzdvihol aj prácu v oblasti reprezentácie OS SR na verejnosti, nakoľko v rámci vyhodnotenia splnenia úloh boli spomínané aj aktivity Základne organizované pre verejnosť v regióne mesta Ružomberok. Záverom príhovoru spomenul, že Základňu mobilných KIS navštevuje s dobrým pocitom, nakoľko je jedným z podriadených útvarov, ktorý zabezpečuje flexibilné plnenie úloh v súlade s platnou legislatívou a internými normatívnymi aktmi a napreduje nielen v oblasti komunikačných a informačných systémov.

Po rozbore úloh a slávnostnom obede pokračoval program veliteľského zhromaždenia prezentáciou dokumentu strategického hodnotenia obrany, ukážkou techniky MOKYS a novo zabudovanej rádiovej techniky Rohde & Schwarz do spojovacích prostriedkov Základne mobilných KIS. Návštevu ukončil veliteľ síl výcviku a podpory tradičným zápisom do útvarovej kroniky.


Generálmajor Vojtek na hodnotení roka ZaMKISGenerálmajor Vojtek na hodnotení roka ZaMKISGenerálmajor Vojtek na hodnotení roka ZaMKISGenerálmajor Vojtek na hodnotení roka ZaMKISGenerálmajor Vojtek na hodnotení roka ZaMKIS 2Generálmajor Vojtek na hodnotení roka ZaMKIS 2

Autor: ZaMKIS , Foto: ZaMKIS - Dátum: 04.03.2011
Čítanosť: 20944
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share