Preskocit navigáciu

Stretnutie vedúcich predstaviteľov Vojenskej polície Armády Českej republiky


Stretnutie vedúcich predstaviteľov Vojenskej polície Armády Českej republiky

V dňoch 1. – 5.11.2010 sa v priestoroch Odbornej školy Vojenskej polície Armády Českej republiky vo Vyškove uskutočnilo stretnutie vedúcich predstaviteľov Vojenskej polície Armády Českej republiky a delegácie Centra výcviku a kynológie Vojenskej polície z Vlkanovej – Hronseku, ktorého cieľom bola výmena skúseností pri výcviku, zdokonaľovacej príprave a špeciálnej príprave príslušníkov Vojenskej polície.

Súčasťou výmeny skúseností boli aj cenné informácie z prípravy a pôsobenia príslušníkov oboch Vojenských polícií v zahraničí. Stretnutie podporil svojou návštevou riaditeľ odboru policajného výkonu Riaditeľstva Vojenskej polície – 1. zástupca riaditeľa Vojenskej polície plk. Ing. Vít GABRHEL, ktorý rokoval so zástupcom náčelníka Vojenskej polície Armády Českej republiky plk. gšt. Ing. Milošom FERENCOM o možnej spolupráci medzi oboma krajinami a jej ďalšom rozvoji v nadchádzajúcom období. Obidve strany zhodnotili spoluprácu ako nadštandardnú a navzájom sa ubezpečili o ochote pokračovať v jej rozvoji aj v budúcnosti.


Stretnutie vedúcich predstaviteľov Vojenskej polície Armády Českej republikyStretnutie vedúcich predstaviteľov Vojenskej polície Armády Českej republikyStretnutie vedúcich predstaviteľov Vojenskej polície Armády Českej republiky

Autor: RVP , Foto: RVP - Dátum: 05.11.2010
Čítanosť: 27164
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share