Preskocit navigáciu

Odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podpory


Odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podpory
Generálmajor Miroslav Kováč odovzdal dňa 29. júla 2010 velenie Silám výcviku a podpory generálmajorovi Petrovi Vojtekovi, v prítomnosti Ministra obrany SR Ľubomíra Galka, náčelníka Generálneho štábu OS SR generála Ľubomíra Bulíka a ďalších hostí.
 
Generálmajor Kováč odchádza do zálohy po viac ako tridsaťročnej kariére v ozbrojených silách. Vo svojom emotívnom príhovore poďakoval všetkým zúčastneným, všetkým, s ktorými zdieľal radosti aj strasti vojenského života.
 
Nastupujúci veliteľ Síl výcviku a podpory generálmajor Peter Vojtek vo svojom inauguračnom príhovore poďakoval za česť, ktorá mu bola preukázaná pri ustanovení do funkcie veliteľa SVaP a po poďakovaní genmjr. Kováčovi za vykonanú prácu, vyjadril nádej, že spolu s príslušníkmi SVaP budeme pokračovať v kvalitnom plnení úloh aj naďalej.
 
Slávnostný ceremoniál vykonávala aj Čestná stráž a Vojenská hudba OS SR Bratislava.

Odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podporyOdovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa Síl výcviku a podpory

Autor: kpt. Richard Spišák , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 29.07.2010
Čítanosť: 20926
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share