Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Sily a prostriedky taktického krídla Sliač (tk Sliač) začali plniť úlohy na odberných miestach v okolitých okresoch


Sily a prostriedky taktického krídla Sliač (tk Sliač) začali plniť úlohy na odberných miestach v okolitých okresoch

Príslušníci tk Sliač začali dňa 30. októbra 2020 plniť úlohy na vyčlenených odberných miestach v rámci operácie Spoločná zodpovednosť.

Plneniu úloh na odberných miestach v okolitých okresoch predchádzala prípravná fáza v období 25.-29. októbra 2020, počas ktorej boli príslušníci tk Sliač vyslaní na rekognoskáciu priestorov odberných miest. V spolupráci s miestnou samosprávou pripravili na základe pokynov priestory odberných miest tak, aby spĺňali hygienické opatrenia a požadované kritériá stanovené pre odberné miesto.

V priestoroch letiskového klubu tk Sliač prebiehala počas týždňa  príprava materiálu potrebného pre zabezpečenie plošného testovania. Velitelia odberových miest a tímov prevzali  materiál potrebný pre všetkých členov odberového tímu vrátane dokumentácie a osobných ochranných prostriedkov.

Po záverečnom poučení boli oboznámení s dokumentáciou a vyslaní na plnenie úloh v rámci odberových miest.


Sily a prostriedky taktického krídla Sliač (tk Sliač) začali plniť úlohy na odberných miestach v okolitých okresochSily a prostriedky taktického krídla Sliač (tk Sliač) začali plniť úlohy na odberných miestach v okolitých okresochSily a prostriedky taktického krídla Sliač (tk Sliač) začali plniť úlohy na odberných miestach v okolitých okresochSily a prostriedky taktického krídla Sliač (tk Sliač) začali plniť úlohy na odberných miestach v okolitých okresochSily a prostriedky taktického krídla Sliač (tk Sliač) začali plniť úlohy na odberných miestach v okolitých okresochSily a prostriedky taktického krídla Sliač (tk Sliač) začali plniť úlohy na odberných miestach v okolitých okresochSily a prostriedky taktického krídla Sliač (tk Sliač) začali plniť úlohy na odberných miestach v okolitých okresochSily a prostriedky taktického krídla Sliač (tk Sliač) začali plniť úlohy na odberných miestach v okolitých okresoch

Autor: tk Sliač , Foto: tk Sliač - Dátum: 05.11.2020
Čítanosť: 3540
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share