Preskocit navigáciu

Pracovná porada veliteľa brigády bojového zabezpečenia


Pracovná porada veliteľa brigády bojového zabezpečenia
V priestoroch kasární Slovenského národného povstania v Trenčíne sa 19. decembra 2018 konala pracovná porada veliteľa brigády bojového zabezpečenia.
Cieľom a predmetom porady bolo oboznámenie veliteľov priamo podriadených útvarom o záveroch a úlohách z rokovania z vojenskej rady veliteľa Pozemných síl OS SR a vydanie úloh do ďalšieho obdobia. Hlavným bodom porady bolo schvaľovanie a podpisovanie výcvikovej dokumentácie jednotlivých podriadených práporov na výcvikový rok 2019. Súčasťou porady bol aj pracovný obed, ktorý sa viedol v uvoľnenejšej vianočnej atmosfére prichádzajúcich sviatkov.
Počas porady veliteľa brigády súčasne prebiehala aj porada veliaceho poddôstojníka štábneho nadrotmajstra Milana Pavlíka, na ktorej zhodnotil plnené úlohy v hodnostnom zbore mužstva a hodnostnom zbore poddôstojníkov vo výcvikovom roku 2018. Zároveň oboznámil veliacich poddôstojníkov priamo podriadených práporov s koncepciou vysielania profesionálnych vojakov do jednotlivých kurzov v kontexte optimalizácie požiadaviek na zaradenie do kurzov vykonávaných v podmienkach Ozbrojených síl SR.
Na záver veliteľka brigády plukovníčka Zuzana Kraushuberová poďakovala všetkým zúčastneným na porade za plnenie úloh vo výcvikovom roku 2018 a popriala im krásne prežitie vianočných sviatkov, šťastný a úspešný nový rok 2019.

Pracovná porada veliteľa brigády bojového zabezpečeniaPracovná porada veliteľa brigády bojového zabezpečeniaPracovná porada veliteľa brigády bojového zabezpečeniaPracovná porada veliteľa brigády bojového zabezpečeniaPracovná porada veliteľa brigády bojového zabezpečenia1Pracovná porada veliteľa brigády bojového zabezpečenia1Pracovná porada veliteľa brigády bojového zabezpečenia1

Autor: kpt. Ing. Martin ŠURIN , Foto: kpt. Ing. Martin ŠURIN - Dátum: 19.12.2018
Čítanosť: 4124
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share