Preskocit navigáciu

Veliteľ vzdušných síl privítal novo nastupujúcich poručíkov


Veliteľ vzdušných síl privítal novo nastupujúcich poručíkov

Spolu devätnásť poručíkov, absolventov Akadémie Ozbrojených síl, nastúpilo  9. júla 2018 k materským útvarom Vzdušných síl (VzS).

13. júla 2018 „ čerstvých “ poručíkov na pôde veliteľstva VzS privítal generálmajor Ľubomír Svoboda spolu s hlavnými funkcionármi veliteľstva VzS.

 „Ako ste už určite zaregistrovali v médiách, vláda schválila nákup nových lietadiel F-16. Máme tu nové dopravné lietadlo C-27J Spartan ako aj  vrtuľníky UH-60. Čo sa týka technického vybavenia, nastupujete teda  do lepších podmienok. Táto technika je tu pre Vás, vy ste práve tí, ktorí s ňou budete pracovať najdlhšie. Je veľmi dôležité uvedomiť si, že vo vzdušných silách sú jednotlivé funkcie na seba prepojené, všetci na zemi pracujú na pilota, ktorý sa 100% spolieha na prácu týchto ľudí a od ktorých závisí aj jeho život. Preto je nesmierne dôležité robiť si svoju prácu kvalitne. Každá chyba môže mať nezvrátiteľné následky“, povedal generálmajor Svoboda.

„Uvedomte si, že vzdelávanie ste na vysokej škole neukončili. Samovzdelávaním na útvare práve začínate a podľa toho ako budete na sebe pracovať, Vás budú hodnotiť Vaši nadriadení.  Na základe dosahovaných výsledkov budete kariérne rásť“, povedal brigádny generál Miroslav Lorinc, zástupca veliteľa VzS.

Stretnutie  generálmajor Svoboda ukončil poprianím úspechov na nových  funkciách.


1111

Autor: Sek VelVzS , Foto: Sek VelVzS - Dátum: 16.07.2018
Čítanosť: 8125
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share