Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Máj 2017
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    


Vyhlásenie o prístupnosti

Výcvik v preprave po železnici


Výcvik v preprave po železnici
Na základe plánu prípravy práporu CSS Prešov na výcvikový rok 2017 sa v dňoch 12.-13. apríla 2017 uskutočnil výcvik príslušníkov práporu v preprave po železnici. Výcvik mal teoretickú aj praktickú časť. Riadiacim výcviku bol   náčelník logistiky kapitán Matúš Hiščár s pomocníkom nadporučíkom Miroslavom Gotthardtom z tímu riadenia presunov.
 prehĺbiť poručíčka Ivana Kossuth z Národného centra vojenskej dopravy  v Bratislave.
Praktická časť výcviku v preprave po železnici bola zrealizovaná v priestoroch  Jednotky precvičili zabezpečenie ochrany a obrany síl a prostriedkov na železničnej stanici, označenie a povinnosti funkcionárov vojenského prevozu a celodennej smeny vojenského prevozu na železničnej stanici a pri preprave, preberanie a odovzdávanie železničných vozňov, príprava železničných vozňov na nakladanie techniky. Prakticky bolo vykonané upevňovanie techniky na železničných vozňoch v súlade s platnými štandardami a predpismi. Bola rozložená a postavená univerzálna nakladacia oceľová rampa.  Súčasťou výcviku v preprave po železnici bol aj výcvik vodičov a veliteľov vozidiel pri pohybe techniky na železničných vozňoch. Boli precvičené aj  zásady navádzania techniky.
Výcvik v preprave po železnici upevnil teoretické vedomosti a praktické zručnosti príslušníkov práporu CSS v oblasti plánovania a vykonávania prepravy vojenského materiálu a techniky.

Výcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železnici

Autor: npor. Martin Zajak , Foto: prCSS - Dátum: 21.04.2017
Čítanosť: 5537
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share