Preskocit navigáciu

Blahoželali sme k životnému jubileu


Blahoželali sme k životnému jubileu

Slávnostný nástup v spoločnosti kolegov sa pri príležitosti okrúhleho životného jubilea pána Antona Meráka uskutočnil v pondelok 19. októbra v priestoroch Duklianskych kasární Veliteľstva posádky Bratislava (VePBA).

Úprimné prianie nášmu kolegovi, ktorého poznáme ako človeka s optimistickým postojom k životu,  vyslovil v mene celého kolektívu náčelník štábu VePBA podplukovník František Miklovič.   Milým prekvapením bol pre oslávenca darček i ďakovný list pri príležitosti životného jubilea.

Pri listovaní v knihe jeho doterajšieho pracovného života prejdeme až do roku 1990, kedy  úspešne ukončil Vysokú vojenskú technickú školu v odbore vojensko – inžinierska služba protilietadlovej techniky a odštartoval  pozoruhodnú vojenskú kariéru ako príslušník útvaru 71.plrb Slaný vo funkcii starší technik povelového systému. U 37. protilietadlovej brigády v Pezinku pôsobil ďalších deväť rokov, odkiaľ odišiel ako starší dôstojník operačného oddelenia. Vojenskú kariéru zavŕšil u Veliteľstva posádky Bratislava v 2004 ako náčelník skupiny pre plánovanie. Ozbrojeným silám SR však ostal verný i naďalej. V marci 2013 nastúpil ako samostatný odborný referent na Organizačný prvok na vytvorenie práporu podpory pre MO SR, ktorý je súčasťou VePBA, kde pôsobí dodnes.


Blahoželali sme k životnému jubileuBlahoželali sme k životnému jubileuBlahoželali sme k životnému jubileuBlahoželali sme k životnému jubileu

Autor: npor. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: kpt. Ing. Jiří VRCHOVECKÝ - Dátum: 22.10.2015
Čítanosť: 5434
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share